DE MEEST CLICHÉ TATTOOS

Tatoeages zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Iedereen en zijn of haar moeder heeft er tegenwoordig wel een. Dat was een paar jaar geleden nog wel anders. Ook in de tattoowereld zijn er heuse tattootrends die komen en gaan. Wij hebben de meest voorkomende tatoeages van nu voor je op een rijtje gezet. Zit jouw tattoo ertussen?

Het symbool voor oneindigheid. Deze wilde ik dolgraag vroeger, maar wat ben ik toch blij dat ik het niet heb gedaan. Voor mijn gevoel loopt de halve wereld hiermee rond. Bij nader inzien vind ik hem ook best lelijk. Tsja, misschien word ik ook een dagje ouder. En niets is voor altijd zeggen ze, toch?

Met deze enorme populariteit van tatoeages ontstaan er natuurlijk ook trends. Tegenwoordig zijn het niet de tribals en tramp stamps die hoogtij vieren, maar juist kleine betekenisvolle tatoeages. Wij hebben de meest populaire tatoeages hieronder op een rijtje gezet!

Liefde, romantiek en vriendschap: de roos is tijdloos. En dat is te zien, bij al die miljoenen mensen op hun arm, been of rug. Ik heb hem zelfs weleens voorbij zien komen met daaronder de quote: ‘Every rose has its thorn’. Kan het nog erger? Wat betekent dit in godsnaam? Het zal ongetwijfeld iets met het leven te maken hebben.

Vaak zijn het spreuken in een andere taal die we voorbij zien komen. Of levensmotto’s. ‘Pluk de dag’. ‘Only God can judge me.’ ‘The best is yet to come.’ ‘Wabi Sabi.’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *